joi, 21 martie 2013

Racing Carnage 3D online

Racing Carnage este un stil arcade 3D ​​joc de curse care pot fi redate este în termen de Facebook.Jocul a fost dezvoltat de Jagex (cel mai faimos cunoscut pentru Runescape), și oferă jucătorilor șansa de a conduce autovehicule sau souped pe piste nebune umplute cu salturi turbo cu reglaj electric și putere up de arme.
Descriere

Jocul are "ascunse" sisteme de piesa intitulata urzelile care permit un jucător pentru a elimina prin tuneluri secrete în scopul de a obține un avantaj asupra adversarilor lor. În scopul de a deforma un jucător trebuie să acumuleze puncte în timpul cursei, sărind de pe rampe potentat de timp de aer.

Jucătorii au posibilitatea de a personaliza o varietate de tipuri de vehicule, cu moderatori de vehicule diferite, inclusiv noi motoare, arme și locuri de muncă vopsea. Deoarece jocul se bazează în cadrul Facebook, jucatorii pot alege pentru a juca împotriva prietenilor lor sau de a concura pentru locul de top în clasamente. Fanii de jocuri de curse arcade vechi, cum ar fi Rush si Kart Mario ar trebui să dea un try Carnage Racing.
Joaca acum Racing Carnage 3D acum click AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu