sâmbătă, 16 martie 2013

eRepublik RO online


eRepublik RO
Descriere
Ai visat vreodată de a fi un antreprenor faimos, sau un director al unui ziar, sau chiar președinte al statului dumneavoastră? Acum, cu eRepublik, tot acest lucru poate deveni realitate. Din păcate, jocul este doar în limba engleză, dar cu siguranță pentru o persoana ca tine va fi, în orice caz, foarte distractiv si interesant pentru a încerca.
Joc de browser eRepulik aventura ta incepe prin alegerea naționalitatea ta. Fără acest lucru, va trebui să găsească un loc de muncă imediat, orice ar fi, astfel încât să puteți îmbunătăți poziția dumneavoastră socială. De fapt, câștigând puncte de experiență, vă poate deveni un jurnalist sau poate un politician, până când veți obține să-și asume rolul de președinte al statului.
Desigur, va avea un salariu de lucru, redusă la început, dar care, cu siguranță va tinde să crească, și cu banii pe care le puteți cumpăra alimente și obiecte. Cu toate acestea, în acest joc distractiv socială va fi foarte importante relații cu alți jucători, pentru că pentru a ajunge la partea de sus a companiei veți avea nevoie de voturile lor.
În concluzie, pot să vă spun că eRepublik este un joc drăguț și simplu, dacă doriți să rămână anonimă, dar foarte interesant, dacă va face parte din politică, militară sau socială. Și oricum, chiar dacă jocul nu este în limba dvs., comunitatea românească este foarte activ și este locul douăzeci și unu. Cu toate aceste persoane pot vorbi pur și planifica în limba română și destinele vă pot explica ceea ce nu înțelegi.
Joaca acum eRepublik click AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu