vineri, 15 februarie 2013

PokerStar online


Camera de Poker

Poker Room
De ce să călătoreşti către cazinouri îndepărtate când poţi juca în cea mai mare cameră de poker din lume, direct din confortul casei tale – PokerStars! Poţi juca următoarele tipuri de poker la PokerStars, dând click aici pentru descărcare. Texas Holdem,Omaha PokerOmaha High/LowSeven Card StudFive Card Draw2-7 Triple Draw2-7 Single DrawSeven Card Stud High/LowRazzBadugiHORSE8-Game MixHold'em/Omaha şiturnee de poker.
Dă click pe oricare din link-urile de mai sus pentru o descriere detaliată. Dacă eşti un jucător nou, îţi recomandăm ca întâi să citeşti regulile jocului de poker. De asemenea, vizitează şi pagina cudicţionarul de termeni folosiţi în poker.

Ca şi într-un cazinou obişnuit, în cazul în care masa la care doreşti să joci este plină, te poţi înscrie pe o listă de aşteptare. Online însă acest lucru este mult mai uşor de făcut – trebuie doar să dai click pe un buton. Odată ce un loc a devenit disponibil la masa de poker, vei fi întrebat dacă doreşti să te aşezi la joc.
PokerStars îţi oferă o mare varietate de jocuri şi turnee, de la cele mai mici mize până la cele mai mari, precum şi jocuri Limit, Pot Limit şi No Limit la mesele pe bani virtuali.
La PokerStars, indiferent la ce mese decizi să te aşezi, vei juca întotdeauna cu alţi jucători reali din întreaga lume. Poţi juca împotriva unor prieteni din acelaşi oraş sau împotriva unor jucători de pe cealaltă parte a globului, dar la PokerStars toată lumea face parte din aceeaşi comunitate!
La PokerStars, indiferent la ce mese decizi să te aşezi, vei juca întotdeauna cu alţi jucători din întreaga lume. Poţi juca împotriva unor prieteni din acelaţi oraş sau împotriva unor jucători de pe cealaltă parte a globului, dar de fiecare dată poţi fi sigur că joci doar cu alţi jucători ca şi tine. Asta pentru că la PokerStars nu vei juca niciodată împotriva unor programe de tip "bot", jucători "shills" (jucători plătiţi de cazinou pentru a menţine jocurile) sau împotriva casei, în nici un fel.
Pentru a citi regulile camerei de poker PokerStars, vizitează pagina Regulilor.

Pe lângă asta, opţiunea "Pune automat blind-uri" este selectată în mod automat la mesele rapide. Când te aşezi la masa de joc, vei fi în mod "Aşteaptă Big Blind" şi vei plăti big blind-ul când îţi va veni rândul. Dacă doreşti să începi să joci imediat, fără a mai aştepta big blind-ul, debifează opţiunea "Aşteaptă Big Blind" şi la următoarea mână vei plăti un big blind şi vei primi cărţi.
Dacă pe parcursul jocului doreşti să faceţi o pauză când blind-urile vor ajunge la tine, dă click pe opţiunea "Sit out blind-ul următor". Vei continua să primeşti cărţi până când blind-urile vor ajunge la tine, când vei fi "În sit out".

Buy-in minim/maxim

Poker Room
Buy-in-ul minim la mesele Fixed Limit este de cinci pariuri mari (pariul din ultimele două runde de pariere). De exemplu, într-un joc $1/$2, buy-in-ul minim este de $10. Nu există un buy-in maxim la mesele Limit.
La jocurile Pot Limit, No Limit şi Mixed, buy-in-urile minim şi maxim pot varia în funcţie de masă. Buy-in-urile minim şi maxim vor fi indicate în fereastra buy-in. În unele jocuri, buy-in-ul minim şi cel maxim sunt indicate de către numele mesei, în trepte de 'big blind-uri'. De exemplu, o masă no limit de $1/$2 care indică “40-100 bb” în lobby va avea un buy-in minim de $80 (40 de big blind-uri) şi un buy-in maxim de $200 (100 de big blind-uri).

All-In

Poker Room
Când un jucător pune ultimii săi bani într-un pot, se spune că acel jucător este all-in. Un jucător declarat all-in nu poate emite nicio pretenţie asupra banilor pariaţi de ceilalţi jucători după momentul ultimului său pariu. Dacă pariul all-in al unui jucător declarat all-in este mai mare decât cea mai mare sumă deţinută de unul dintre ceilalţi jucători activi, diferenţa este returnată jucătorului în cauză. Dacă însă pariul all-in este mai mic decât ultimul pariu sau ultima plusare, diferenţa se va strânge într-un pot secundar, asupra căruia jucătorul declarat all-in nu poate emite nici o pretenţie. Astfel, jucătorul declarat all-in nu poate fi exclus din mână şi va putea câştiga doar potul principal, în care a contribuit.
Uneori un jucător are destule jetoane pentru a continua să joace, dar a fost deconectat şi astfel nu poate acţiona. Dacă eşti deconectat de la serverele de joc PokerStars, ţi se va acorda un anumit timp pentru a te reconecta. Dacă eşti implicat într-un pot mare, se poate să ţi se acorde mai mult timp pentru a te întoarce la masa de joc. (Numărul exact de secunde acordat depinde de joc şi de mărimea potului). Dacă însă nu te reconectezi în timpul suplimentar alocat, mâna ta curentă va fi check dacă este posibil, iar dacă nu se poate va fi fold.
Joaca acum click AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu