joi, 28 februarie 2013

Bingo online


Bingo este probabil cel mai popular joc de cazino dintre toate. Poate fi jucat de oricine la orice vârsta. Simplitatea jocului o face atat de atragatoare. Este un joc elegant si simplu.
Descriere

Obiectivul oricarui joc bingo este sa finalizezi jocul inaintea oricarui alt adversar. Cum se striga numerele, tu trebuie sa le marchezi pe cardul tau de bingo. Apoi, în functie de regulile jocului specific, odata ce ai completat un rând sau întreaga carte, anunti bingo. Este usor!

Cand joci bingo online cardurile tale sunt alese în mod aleatoriu. Poti primi un singur card sau mai multe. Fiecare joc bingo online are un bord pentru numere. Modelul pentru joc este deasemenea afisat. Este important sa urmaresti modelul care iti asigura castigul (de obicei pe linga linie poate fi in forma de X, Y sau alte forme). Pentru a castiga jocul trebuie sa marchezi doar numerele care formeaza modelul. Sunt unele mai simple si unele mai grele, cele mai simple sunt liniile drepte pe verticala sau orizontala sau directiile in diagonala.

Numerele sunt anuntate relativ rapid, la fiecare 10 secunde se anunta un numar, de aceea trebuie sa fi atent la numere, cum le auzi sa le si marchezi. Sunt jocuri unde numerele tale sunt marcate automat, dar astfel jocul isi pierde o mare parte din distractie. Se joaca in continuu pana cand unul sau mai multi jucatori striga "Bingo". Atunci jocul se opreste, se verifica numerele si daca este un castigator se acorda premiul, daca sunt mai multi castigatori, premiul se imparte. In continuare se impart noi carduri, un nou model si incepe un nou joc de bingo! Joaca acum click AICI.

Un comentariu: